Get a site

EL MARROC IMPERIAL

EL MARROC IMPERIAL

EL Marroc IMPERIAL538181_559315857412048_1159608637_n

Sol tan travessant ONU bocinet de la Mar, canviem d’univers. Aquest Altre “univers” du els noms de Fes, Meknes, Marràqueix, cadascú amb la seva història, la seva singolare personalitat, Una sorpresa un racó cada. El paisatge és abbronzatura diferent que orlo d’anar amb compte amb els Canvis d’escenari: al nord el Rif sobre la Mediterrània, Despres el Mig Atles y el Gran Atles, acabant a l’immens del deserto del Sahara.Imagen 139

 

MEKNES: la Joia del Marroc, envoltada di chilometri di murades i baluards, va ser capitale sota el regnat del Sulta Mulai Ismail al segle XVI. Meknès convida a la passejada tranquilla per la Medina, el soc, un regatejar pel preu d’una

FES: aquí comença un Altre compte de “Les mil i Una lendini”. Portale cada Potser rere s’obri un pati amb la seva carattere o pentola ser que entrem un un caravassar pio de mercaderies: cerquin Alla al SULTA disfressat, al lladre dolente o altri geni de la Llantia d’ALADI. Tines tinte amb de colore es tenyeixen televisioni i Pells són Una atracció de la vella medina de Fes.

Imagen 179

Capitale i ciutat Santa, Fès. Per poder comprendre-la el Viatger Haura d’observar-la des de Dalt, també per intuir el que serà endinsar-se dins aquest Laberint de carrerons. Triar-ne Bastarà Una porta i … sorta! Es diu que algu va desaparèixer i el varen trobar 15 anys després.

Marràqueix: és La Plaça, oasi ONU, un lloc d’encontre. Catifes, tambors, joies de plata Bereber, frutti secs, espícies … SoC Els ofereixen fondisti de Temptacions. Val la pena entrar en una tenda, Seure un xerrar amb el venedor, Acceptar el seu té i començar el joc del regateig, si es que ha decidit comprare. La Murada Que envolta la ciutat antiga és l’originale. Al seu interno la vida continua sota la vigilancia de la Kutubia, bessona de la Giralda di Siviglia. A la plaça Djmaa el Fnaa res non ha canviat des de fa deu Segles. Cau el vespre i la plaça Canvia el seu aspecte, s’omple de gent I de diversió, de contadors de contes, d’Acrobates, de riviste. Els nins escolten atentament les narracions d’un conta contes, tal com varen fer abans els seus pares i els pares dels Seus pares. Han de recordar tot per contar-ho quan Tornin al seu poble.

 

Situat entre Europa i l’Àfrica subsahariana, el Marroc es un país de gran riquesa culturale, su tradició i Modernität son offre sempre.

www.maroccotrips.es

10257771_567140780051193_8422642748169578628_o